De Specialist in Bromfiets Rijlessen!

Hoe snel kan ik mijn bromfiets rijbewijs halen?

We helpen je vanaf het eerste contact met het zo snel en goedkoop mogelijk halen van het bromfiets rijbewijs zodat je snel veilig de weg op kunt. Een goede, snelle en betrouwbare rijopleiding voor het bromfiets rijbewijs is noodzakelijk om snel het rijbewijs AM2 binnen 1 dag te halen!

De specialist in versnelde bromfiets rijlessen!

Ongeacht waar je ook woont, je kunt bij Bromfiets Rijbewijs in 1 Dag vanuit Den Haag, Eindhoven, Geleen, Heerlen, Leiden, Maastricht, Roermond, Rotterdam, Sittard, Venlo of Zoetermeer snel en goedkoop het bromfiets rijbewijs in 1 dag halen!

De ervaren bromfiets instructeur kent alle examenroutes heel goed en gaat deze ook met je rijden zodat je een goede bekendheid hebt in het examengebied en niet voor vervelende verrassingen zult staan. Hij volgt je op de bromfiets en kan je ook alle lastige verkeerssituaties goed uitleggen en demonstreren waardoor je alles sneller en beter begrijpt en daarna goed uitvoert. Hierdoor leveren we dus maatmerk en dat heb je ook nodig!

De Specialist in Bromfiets Rijlessen!

De spoedcursus bromfiets rijbewijs draait om snelheid en betrouwbaarheid!

Een goede, snelle en betrouwbare rijopleiding voor het bromfiets rijbewijs is noodzakelijk om veilig deel te kunnen nemen aan het steeds drukker wordende verkeer.

Bromfiets Rijbewijs in 1 Dag vindt betrouwbaarheid, op de juiste wijze toepassen van de verkeersregels en deskundigheid erg belangrijk zodat je voertuigcontrole, verkeersinzicht en verkeersdeelname op de bromfiets dan ook optimaal is.

Je krijgt dan ook uitsluitend bromfiets rijlessen met een vaste ervaren rijinstructeur waardoor het slagingspercentage circa 90% bedraagt. De bromfiets rijlessen worden altijd gegeven met de nieuwste bromfietsen.

De Specialist in Bromfiets Rijlessen!

Examengarantie voor slechts € 50,00!

Het streven van Bromfiets rijbewijs in 1 dag is uiteraard dat je de eerste keer slaagt voor je bromfiets rijbewijs. Dat bewijst tenslotte ook ons hoge slagingspercentage van circa 90% en onze 30 jarige ervaring met het opleiden van duizenden cursisten.

Mocht je onverhoopt je dag niet hebben kan je tegen een kleine meerprijs van € 50,00 gebruik maken van onze examengarantie, dit dien je wel voor aanvang van de rijopleiding aan te geven. Wij betalen voor jouw dan het nieuwe C.B.R. herexamen zodat je zelf veel geld kunt besparen en extra ruimte over hebt om nog een paar extra rijlessen te nemen.

De Specialist in Bromfiets Rijlessen!

De beste theoriecursus voor het bromfiets rijbewijs!

Voordat je kan gaan starten en op examen kunt gaan met de spoedopleiding bromfiets rijbewijs in 1 dag, moet je eerst het theorie certificaat voor de bromfiets hebben gehaald. Dit certificaat kan je al vanaf 15,5 jaar halen.

Hierbij kan je gebruik maken van ons aanbevolen uitgebreide theorie leerpakket bestaande uit een theorieboek, een e-learning boek, alle gestelde CBR examenvragen, het theorie examen en met een examengarantie.

Zodra je 16 jaar bent geworden kan je dan de snelcursus voor het bromfiets rijbewijs gaan volgen.

De Specialist in Bromfiets Rijlessen!

Bromfiets proefles

Voordat je begint aan de spoedopleiding bij Bromfiets Rijbewijs in 1 Dag, is het wel belangrijk dat je al een beetje met een bromfiets overweg kunt. Omdat de meeste leerlingen al vaker op een bromfiets hebben gereden is dit vaak geen probleem.

Als je echter nog nooit op een bromfiets hebt gezeten, is het verstandiger om eerst een proefles te nemen. Tijdens deze les kan de instructeur je alles vertellen over de bromfiets en kun je op je eigen tempo leren hoe je met de bromfiets moet rijden. Na deze proefles kan je dan de dagopleiding gaan volgen.

De Specialist in Bromfiets Rijlessen!