Bromfiets Rijbewijs in 1 Dag FAQ

Bromfiets rijbewijs FAQ

Hoe snel en waar kan ik mijn bromfiets rijbewijs halen? Wat kost een complete bromfiets rijopleiding? Wat houd de examengarantie in? Graag beantwoorden wij al jouw vragen.

Hoe snel en waar kan ik mijn bromfiets rijbewijs halen?

Waar je ook woont, wat je ook wenst, je kunt bij Bromfiets Rijbewijs in 1 dag snel en goedkoop het bromfiets rijbewijs halen vanuit Den Haag, Eindhoven, Geleen, Heerlen, Leiden, Maastricht, Roermond, Rotterdam, Sittard, Venlo of Zoetermeer. Het is bij uitstek de beste spoedcursus voor het bromfiets rijbewijs met de hoogste slaagkans.

Bromfiets Rijbewijs in 1 Dag FAQ

Wat kost een complete rijopleiding?

Het bromfiets rijbewijs kan bij Bromfiets Rijbewijs in 1 Dag reeds worden behaald vanaf € 395,00 inclusief 4 bromfiets rijlessen van 50 minuten en het praktijkexamen of voor € 440,00 inclusief 5 bromfiets rijlessen van 50 minuten en het praktijkexamen.

Bromfiets Rijbewijs in 1 Dag FAQ

Krijg ik altijd dezelfde rij-instructeur?

Ja, bij Bromfiets Rijbewijs in 1 Dag krijg je de hele dag een vaste rijinstructeur. De ervaren bromfiets instructeur kent alle examenroutes heel goed en gaat deze ook met je rijden zodat je een goede bekendheid hebt in het examengebied en niet voor vervelende verrassingen zult staan.

Hij volgt je op de bromfiets en kan je ook alle lastige verkeerssituaties goed uitleggen en demonstreren waardoor je alles sneller en beter begrijpt en daarna goed uitvoert. Hierdoor leveren we dus maatmerk, en dat heb je ook nodig!

Bromfiets Rijbewijs in 1 Dag FAQ

Hoe lang is mijn theoriecertificaat geldig?

Je kunt het theoriecertificaat halen als je 15,5 jaar bent. Het theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig.

Bromfiets Rijbewijs in 1 Dag FAQ

Wat heb ik nodig als ik praktijk examen ga doen?

  • Praktijkexamen oproepkaart (heeft de instructeur bij zich);
  • Een geldig theorie certificaat;
  • Een wettelijk toegestaan, geldig identiteitsbewijs;

Je mag al vanaf 16 jaar deelnemen aan het praktijkexamen.

Bromfiets Rijbewijs in 1 Dag FAQ

Wat houd de examengarantie in?

Het streven van Bromfiets Rijbewijs in 1 Dag is uiteraard dat je de eerste keer slaagt voor je bromfiets rijbewijs. Dat bewijst tenslotte ook ons hoge slagingspercentage van circa 90% en onze 30 jarige ervaring met het opleiden van duizenden cursisten.

Mocht je onverhoopt je dag niet hebben kan je tegen een kleine meerprijs van € 50,00 gebruik maken van onze examengarantie, dit dien je wel voor aanvang van de rijopleiding aan te geven. Wij betalen voor jouw dan het nieuwe C.B.R. herexamen zodat je veel geld kunt besparen.

Bromfiets Rijbewijs in 1 Dag FAQ

Is een rijtest voor de bromfiets rijlessen nodig?

Voordat je begint aan de spoedopleiding voor het bromfiets rijbewijs in 1 dag, is het wel belangrijk dat je al een beetje met een bromfiets overweg kunt. Omdat de meeste leerlingen al eens hebben gereden, is dit vaak geen probleem. Als je echter nog nooit op een bromfiets hebt gezeten, is het verstandiger om eerst een proefles te nemen.

Bromfiets Rijbewijs in 1 Dag FAQ

Met welke bromfiets word er gereden?

De bromfiets rijlessen worden gegeven bij Bromfiets rijbewijs in 1 dag met de nieuwste bromfiets, de Yamaha Neos4. Er is geen bromfiets rijopleiding op een snorscooter.

Bromfiets Rijbewijs in 1 Dag FAQ

Schakel of automaat bromfiets?

De bromfiets rijlessen krijg je bij Bromfiets Rijbewijs in 1 Dag altijd op een automaat bromfiets. Er bestaat geen apart rijexamen voor een schakel of automaat bromfiets. Nadat je bent geslaagd voor je praktijkexamen mag je rijden op een scooter, bromfiets, snorfiets en zelfs ook een brommobiel.

Bromfiets Rijbewijs in 1 Dag FAQ